Voor echte audio liefhebbers

SoundPro audio is waar premium audio met helderheid, rust en onderscheidende geluidsbeleving die luisteraars meeneemt naar de kern van muziek en verhalen.

Over ons

Ontdek het ondernemersverhaal van Arjan, een gepassioneerde retailondernemer die zijn expertise inzet bij SoundPro Audio. Met zijn favoriete combinatie van de krachtige McIntosh MA352 versterker en de verfijnde Sonus Faber luidsprekers, creëert hij een ongeëvenaarde geluidsbeleving. Ervaar de perfecte harmonie tussen technologie en muziek, alleen bij SoundPro Audio.

Maak kennis met Mark, een ware audioliefhebber sinds zijn jeugd. Met een passie voor vinyl en het streven naar het ultieme geluid, heeft hij zijn perfecte combinatie gevonden: de McIntosh MA7200 versterker en de Sonus Faber Olympica Nova II luidsprekers, exclusief verkrijgbaar bij SoundPro Audio. Ontdek de meeslepende klankwereld die jouw muziek tot nieuwe hoogten tilt!

Ontdek de ultieme geluidservaring voor jouw thuisbioscoop of muziekinstallatie. Bij ons staan we klaar om je te begeleiden naar de perfecte audio-ervaring. Met voortdurende experimenten met cutting-edge apparatuur en technologieën streven we naar de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste apparatuur, optimale instellingen en perfecte combinaties voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Vertrouw op ons deskundige advies en begeleiding gedurende het hele proces.

Mark Mijnders                                            Arjan van der Vlugt

Back to Top
Product has been added to your cart